Pozdro dla kierownika srebrnej OI (ST 67...) widzianej dziś w Chorzowie ok. 17,30.
Nie trąbiłem bo jechałem złotą pandą (mrygnąlem awaryjkami przy zjeździe z Katowickiej)
Dzięki wielki i również pozdrawiam... zorientowałem sie o co moze chodzić jak już przejechałem skrzyzowanie
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
a gdzie takie rondo jest w rzeczywistości :?: :shock:
rondo Starzyńskiego w Warszawie, znajduję sie zaraz za mostem gdańskim w stronę Targówka , na tym rondzie jest strasznie dużo wypadków,
PS. i jeszcze trzeba uważać na tramwaje, w skrócie jeżdżące z punktu 3 w stronę 2,1,5, kolejne tramwaje z punktu 5 w stronę 3, z punktu 1 w stronę 3 i z punktu 2 w strone punktu 3 - na dodatek nie ma tam żadnej sygnalizacji :P ( punt=wyjazd,wjazd oznaczony danym numerem) , chyba dobrze wyjaśniłem :diabelski_usmiech
Ja odpowiadam jak koledzy.... z jednej strony mozna sie kierowac zasadą prawej ręki... a z drugiej z prawa o pasach ruchu.
Na rondzie są one wyznaczone i jak zmieniamy pas to musimy ustąpic wszystkim znajdującym się na tym pasie
mozgi Starzeńskiej to jeszcze wyższa szkoła jazdy bo masz tam dodatkowo tramwaje :diabelski_usmiech
b707 już zrobiłem edytuj i dopisałem tramwaje, żeby koledzy wiedzieli :P
abstinent przynajmniej jest linia ciągła i tramwaje nie jeżdżą :szeroki_usmiech
Ehh znam to rondo, i potwierdzam tam są wypadki prawie codziennie. Jeżdżenie na nim wymaga już jakiegoś pojęcia ale zgadzam się z kolegami wyżej według mnie to:
1) A
2) D i E na końcu C
3) D
Starzyniak to jest w miarę prostym rondem, pokonuje je bardzo często, wszystko jest tam jasne. Ciekawie to było na rondzie Babka, zaraz po tym jak otworzyli Arkadię, wymalowali te pasy gdzie samochód z lewej ma pierwszeństwo, a światła jeszcze nie działały :diabelski_usmiech
O1 ASV+ by MR Motors - sprzedana O2 BXE jeszcze seria Perfectservice by DGW
Komentarz